VÅTROM

Er det ett rom i huset ditt der det stilles ekstra strenge krav til utførelse, så er det våtrommet. Problemer som oftest fører til bygningsskader er fukt, råte og kondens. Riktig oppbygging og riktige materialvalg er helt avgjørende for å få et sunt og godt innemiljø på bad og vaskerom. Malermester Rønsberg & Henden er sertifiserte i henhold til Byggebransjens Våtromsnorm (BVN), modul A og B.

Samordning

For å bygge et våtrom involveres flere håndverksfag på et lite areal på kort tid. Det er mange trinn eller byggefaser på et våtromsprosjekt. Ofte er det behov for at flere faggrupper skal inn samme dag for å holde ned tiden. For deg som kunde kan det være krevende å holde oversikten. Vi kan koordinere våtromsprosjektet for deg. I tillegg til egen kompetanse, har vi tett samarbeid med andre kvalifiserte håndverkere innen tømrer-, elektriker-, rørlegger- og murerfaget. Det beste for deg som kunde er å slippe å holde oversikten og heller la oss gjøre jobben.

Må tåle større belastning

Flytter man inn i et eldre hus er det badet man kanskje må vurdere å renovere først. Bruken av baderommet har endret seg. Før dusjet eller badet man en til to ganger i uka. Nå dusjer man gjerne en til to ganger om dagen, det betyr at dagens baderom må tåle mer fuktbelastning enn tidligere. Har du et eldre baderom med svak membran og ventilasjon rekker det ikke å tørke mellom bruk. Fukt- og råteskader dannes raskt i et bademiljø hvis man ikke er føre var.

Sertifisering

EN SERIØS AKTØR I BRANSJEN

Våre tjenester

MALERARBEID INNE

Det er mange ting å tenke på når man skal pusse opp boligen. Tenker du ofte på hvordan farger oppleves i forhold til lysinnslipp, lyssetting og romstørrelse? Det gjør vi.

Les mer

MALERARBEID UTE

Med vår høye kompetanse og brede erfaring hjelper vi deg gjerne med produkter og farger. Sammen kan vi finne fram til de riktige løsningene for deg og din bolig.

Les mer

TAPETSERING

Mulighetene er mange for å lage et personlig eller kreativt utrykk i hjemmet. Tapetsering er en effektiv måte å dekorere vegger på. Tapet kan gjøre det lille ekstra for interiøret.

Les mer

GULVLEGGING

Vi har bred erfaring i gulvlegging, og vi legger flere typer gulv og gulvbelegg. Vinyl og teppegulv er blant våre spesialiteter.

Les mer

BÉTON CIRÉ

Béton Ciré er et betongprodukt som begynner å bre om seg. Vi har god erfaring med bruk av Béton Ciré til våre kunder.

Les mer

VÅTROM

Det stilles strenge krav til våtrom. Vi er sertifiserte og har den nødvendige kompetansen og  erfaringen som kreves.

Les mer