OM MALERMESTER RØNSBERG & HENDEN

Malermester Rønsberg & Henden AS ble stiftet i 2015 av Malermester Jon Magne Rønsberg og Malermester Rune Henden. Vi startet opp vår bedrift med mål om å være en av de mest seriøse aktørene i bransjen. Ikke med tanke på størrelse, men med et brennende ønske om å levere kvalitet i arbeidet vi utfører. Vi er veldig engasjerte og dedikerte til faget og er villige til å strekke oss langt for utviklingen av oss selv i arbeidet vårt. Vi har kontor og lager på Flatåsen i Trondheim. Nedslagsfeltet vårt er primært fra Orkanger og Melhus i sør til Størdal og Malvik i nord.

Vi er medlemmer av Trondheim Malermesterlaug, der vår daglige leder Jon Magne Rønsberg også sitter i styret. Trondheim Malermesterlaug er et av Norges mest aktive og fremtidsrettede Malermesterlaug med fokus på kvalitet, sikkerhet og utvikling.

Malermester Rønsberg & Henden AS består i dag av seks dyktige ansatte. Vi utfører det meste innenfor tradisjonelt malerarbeid og gulvlegging. Vi vet det meste om de fleste type underlag og hva som skal til for å komme fram til det endelige resultat. Vi er her for å hjelpe deg. Vår viktigste jobb er å sørge for at våre kunder får en god opplevelse.

Jon Magne Rønsberg

Daglig leder / Malermester
Tlf: 992 74 001
E-post: ronsberg@mmrh.no

Rune Henden

Malermester
Tlf: 938 63 532
E-post: henden@mmrh.no

Reidar Geving

Lærling

 

Garantiordning
Bruker du oss til ditt oppussingsprosjekt er du dekket av Malermesternes Landsforbunds (MLF) garantiordning for forbrukere. Føler du som forbruker at kvaliteten ikke står i stil med beskrivelsen/Norsk standard, har du rett til å klage til den lokale Skjønnskomiteen. Får du medhold av Skjønnskomiteen, har du rett på å få utført arbeidet på nytt uten ekstra kostnad. Les mer

Utdanning av dyktige malere
Alle malere som jobber hos oss skal enten ha svennebrev eller være under utdanning for å ta svennebrevet. Kunnskap om faget er viktig. Vi vet hvilke produkter vi påfører forskjellige underlag og hvorfor. En gjennomgående høy kompetanse hos våre ansatte bidrar til at vi føler oss trygge på å gi deg best mulig resultat.

Vi har Lærlinger
Vårt mål er å ha minst en lærling i vår bedrift til en hver tid. Vi ser det som vår plikt å fremme faget vårt og bidra til å styrke bransjens fremtid og konkurranseevne. Vi har tett kontakt med vårt lokale opplæringskontor og sørger for at vi ofte har skoleelever i utplassering hos oss i korte perioder.

Norsk Standard 3420
Norsk Standard 3420 (NS 3420) er en av de viktigste standardene i vår bransje. Den er utarbeidet av bransjens egne aktører for å tåle den norske bruken og det norske klimaet. Standarden er bransjens felles retningslinje for hvordan nybygg og rehabiliteringsprosjekter bør utformes, med krav til materialer og utførelse. Kravene kan brukes til å bedømme kvaliteten på byggearbeider. Malermester Rønsberg & Henden AS bruker NS 3420 som et minimum i alt av arbeid vi utfører.

EN SERIØS AKTØR I BRANSJEN

Våre tjenester

MALERARBEID INNE

Det er mange ting å tenke på når man skal pusse opp boligen. Tenker du ofte på hvordan farger oppleves i forhold til lysinnslipp, lyssetting og romstørrelse? Det gjør vi.

Les mer

MALERARBEID UTE

Med vår høye kompetanse og brede erfaring hjelper vi deg gjerne med produkter og farger. Sammen kan vi finne fram til de riktige løsningene for deg og din bolig.

Les mer

TAPETSERING

Mulighetene er mange for å lage et personlig eller kreativt utrykk i hjemmet. Tapetsering er en effektiv måte å dekorere vegger på. Tapet kan gjøre det lille ekstra for interiøret.

Les mer

GULVLEGGING

Vi har bred erfaring i gulvlegging, og vi legger flere typer gulv og gulvbelegg. Vinyl og teppegulv er blant våre spesialiteter.

Les mer

BÉTON CIRÉ

Béton Ciré er et betongprodukt som begynner å bre om seg. Vi har god erfaring med bruk av Béton Ciré til våre kunder.

Les mer

VÅTROM

Det stilles strenge krav til våtrom. Vi er sertifiserte og har den nødvendige kompetansen og  erfaringen som kreves.

Les mer