INNVENDIG MALERARBEID

Det er mange ting å tenke på om man har lyst til å pusse opp boligen. Romstørrelser, lyssetting, lysinnslipp, farger, dekor, stilarter, tradisjoner, trender. Vi hjelper deg gjerne med å finne din stil.

Malermester Rønsberg & Henden AS har god erfaring om det meste innen malerbehandling innendørs. Om det gjelder en ny eller gammel bolig så vet vi hva som skal til for at du som kunde skal bli fornøyd med ditt prosjekt. Når kunder tar kontakt med oss, gjør vi som regel en avtale om en utforpliktene befaring. Under befaringen får vi gjort rede på hva kunden ønsker å oppnå og hva som skal til for å komme dit.

Ofte er det behov for at flere faggrupper skal inn på samme tid for å holde ned tiden. For deg som kunde kan det være krevende å holde oversikten. Vi koordinerer gjerne ditt prosjekt for deg. I tillegg til egen kompetanse, har vi tett samarbeid med andre kvalifiserte håndverkere innen tømrer-, elektriker-, rørlegger- og murerfaget. Det beste for deg som kunde er å slippe å holde oversikten og heller la oss gjøre jobben.

Kalkmaling

Kalkmaling er veldig i vinden for tiden. Her er noen bilder fra et av våre prosjekter der vi har brukt Pure & Original Fresco Kalkmaling.

Det spesielle med Fresco kalkmaling er blandingen av kalk og naturlige pigmenter som gir unik struktur og fargespill. Veggflatens dybde, matthet og fargespill tilfører rommene en varm og autentisk atmosfære.

Pure & Original Fresco Kalkmaling finnes i over 100 forskjellige farger. Her ble det malt i fargen Stenen.

Er du nysgjerrig på hva som er det siste av trender, eller du er ute etter inspirasjon, tips og gode råd? Ta en titt her.

Pure & Original Fresco Kalkmaling

Det endelige resultat

Venter på tørk

Helsparkling

Et godt grunnarbeid er alltid viktig for å få et godt sluttresultat.

Her er Reidar i aksjon hos en kunde i Trondheim sentrum.

Vår kunde så seg lei av de gamle strieveggene sine og ville ha et mer moderne utrykk. Vi anbefalte å helsparkle veggene. Her viser Reidar med bravur hvordan helsparkling av vegger kan utføres. På denne jobben brukte vi rullesparkel. Den påføres veggene med en grov malerull og slettes med sparkelspade.

Maling av vegger, himling, lysbrytere og stikkontakter.

Her er det noen bilder fra en jobb vi hadde på Tiller i Trondheim. Vår kunde ville ha noe annet enn de hvite veggene som fulgte med da de kjøpte leiligheten. Med litt farger fikk leiligheten seg et løft. Her malte vi også stikkontakter og lysbrytere i samme farge som veggene med en slitesterk spraylakk.

EN SERIØS AKTØR I BRANSJEN

Våre tjenester

MALERARBEID INNE

Det er mange ting å tenke på når man skal pusse opp boligen. Tenker du ofte på hvordan farger oppleves i forhold til lysinnslipp, lyssetting og romstørrelse? Det gjør vi.

Les mer

MALERARBEID UTE

Med vår høye kompetanse og brede erfaring hjelper vi deg gjerne med produkter og farger. Sammen kan vi finne fram til de riktige løsningene for deg og din bolig.

Les mer

TAPETSERING

Mulighetene er mange for å lage et personlig eller kreativt utrykk i hjemmet. Tapetsering er en effektiv måte å dekorere vegger på. Tapet kan gjøre det lille ekstra for interiøret.

Les mer

GULVLEGGING

Vi har bred erfaring i gulvlegging, og vi legger flere typer gulv og gulvbelegg. Vinyl og teppegulv er blant våre spesialiteter.

Les mer

BÉTON CIRÉ

Béton Ciré er et betongprodukt som begynner å bre om seg. Vi har god erfaring med bruk av Béton Ciré til våre kunder.

Les mer

VÅTROM

Det stilles strenge krav til våtrom. Vi er sertifiserte og har den nødvendige kompetansen og  erfaringen som kreves.

Les mer