GULVLEGGING OG GULVAVRETTING

Vi har bred erfaring i gulvlegging og vi legger flere typer gulv og gulvbelegg. Alle gulv som ikke er våtrom bør være plant. Gulv i eldre bygg som skal rehabiliteres er ofte blitt skjeve over tid, og trenger oppretting. Ved hjelp av gulvavretting får man et mye bedre utgangspunkt for videre arbeid. Har man lite erfaring med å avrette gulv, kan det være vanskelig å få det bra. Å bruke fagfolk er å anbefale. Vi kommer gjerne og avretter gulvene for deg. Å ha rette gulv er et viktig grunnlag for et flott sluttresultat.

Vinylgulv

Vinylgulv kan legges i alle typer rom. Hvis man ønsker et tilnærmet vedlikeholdsfritt og slitesterkt gulv, kan vinylgulv være tingen for deg. Vinylgulv kommer i flere kvaliteter, design og prisklasser. Alt etter bruk og ønske. Ta kontakt med oss så finner vi et gulv som passer ditt behov.

Gummigulv

Gummigulv er både slitesterkt, lett å rengjøre, støydempende og gode å gå på. På grunn av sine gode egenskaper legges gummigulv ofte på steder med høy belastning, som kjøkken, trapper og ganggulv.

Teppegulv

Vi ser en stor økning i forespørsler om heldekkende teppegulv og teppefliser hos våre kunder. Man kan legge teppegulv i alle rom der det ikke er vann i omløp. Fuktige kjellere, bad og kjøkken er ikke egnede steder å legge heldekkende tepper. De fleste vil legge tepper på soverom, trapper, korridorer og kjellerstuer. det å gå barbent eller i sokkelesten på et teppegulv er en fantastisk følelse. Tepper gjør noe med inneklimaet. Det demper støy og føles varmt og godt å gå på. Har man ikke varme i alle gulv, kan teppegulv gjøre susen.

Før argumenterte folk for at du man ikke burde ha teppegulv grunnet allergier, men nå har det kommet fram at det faktisk kan være bedre med tepper. På parkett virvler støvet opp mens i teppet legger støvet seg ned i materialet. Dersom du har støvallergi er tommelfingerregelen å velge ett miljømerket kvalitetsteppe som er laget av korte, tette teppeløkker. Teppegulv med tette teppeløkker er ekstra lett å støvsuge å holde ren.

Teppegulv får du i nesten utallige materialkombinasjoner, kvaliteter, farger og design.

Mange ønsker seg teppefliser fordi det er lett å legge, det blir lite skre og det kan legges i uendelige kombinasjoner, med tanke på farger, strukturer og kvaliteter.

Renholdssoner

Vi er stadig ute og legger Renholdssoner i Næringsbygg, skoler og barnehager i hele Midt-Norge. På bilde nr. 1 ser vi Reidar som legger siste hånd på verket i en av hovedinngangene i Trondheim Katedralskole. På bilde nr. 2 ser vi et eksempel på en ferdiglagt Renholdssone.

EN SERIØS AKTØR I BRANSJEN

Våre tjenester

MALERARBEID INNE

Det er mange ting å tenke på når man skal pusse opp boligen. Tenker du ofte på hvordan farger oppleves i forhold til lysinnslipp, lyssetting og romstørrelse? Det gjør vi.

Les mer

MALERARBEID UTE

Med vår høye kompetanse og brede erfaring hjelper vi deg gjerne med produkter og farger. Sammen kan vi finne fram til de riktige løsningene for deg og din bolig.

Les mer

TAPETSERING

Mulighetene er mange for å lage et personlig eller kreativt utrykk i hjemmet. Tapetsering er en effektiv måte å dekorere vegger på. Tapet kan gjøre det lille ekstra for interiøret.

Les mer

GULVLEGGING

Vi har bred erfaring i gulvlegging, og vi legger flere typer gulv og gulvbelegg. Vinyl og teppegulv er blant våre spesialiteter.

Les mer

BÉTON CIRÉ

Béton Ciré er et betongprodukt som begynner å bre om seg. Vi har god erfaring med bruk av Béton Ciré til våre kunder.

Les mer

VÅTROM

Det stilles strenge krav til våtrom. Vi er sertifiserte og har den nødvendige kompetansen og  erfaringen som kreves.

Les mer