BETON CIRÈ

Beton Ciré er et betongprodukt som legges i tynne lag, det endelige resultatet blir som en slipt massiv betongflate. er en nyskapende løsning, både for renovering og nye bygg, som kan brukes på de fleste typer underlag.

Beton ciré er et produkt som nordmenn virkelig begynner å få øynene opp for. Vi får flere og flere forespørsler fra våre kunder om Beton ciré på grunn av den naturlige utseende og dens brukervennlighet.

De vanligste bygningsdeler. Vegger, gulv, benkeplater, bordplater, skapfronter, peisinnsatser. Se inspirasjonsbilder

EN SERIØS AKTØR I BRANSJEN

Våre tjenester

MALERARBEID INNE

Det er mange ting å tenke på når man skal pusse opp boligen. Tenker du ofte på hvordan farger oppleves i forhold til lysinnslipp, lyssetting og romstørrelse? Det gjør vi.

Les mer

MALERARBEID UTE

Med vår høye kompetanse og brede erfaring hjelper vi deg gjerne med produkter og farger. Sammen kan vi finne fram til de riktige løsningene for deg og din bolig.

Les mer

TAPETSERING

Mulighetene er mange for å lage et personlig eller kreativt utrykk i hjemmet. Tapetsering er en effektiv måte å dekorere vegger på. Tapet kan gjøre det lille ekstra for interiøret.

Les mer

GULVLEGGING

Vi har bred erfaring i gulvlegging, og vi legger flere typer gulv og gulvbelegg. Vinyl og teppegulv er blant våre spesialiteter.

Les mer

BÉTON CIRÉ

Béton Ciré er et betongprodukt som begynner å bre om seg. Vi har god erfaring med bruk av Béton Ciré til våre kunder.

Les mer

VÅTROM

Det stilles strenge krav til våtrom. Vi er sertifiserte og har den nødvendige kompetansen og  erfaringen som kreves.

Les mer